« Terug

Fort Voordorp is in veel opzichten uniek. Een historisch monument met moderne faciliteiten. Idyllisch gelegen op 3 hectare grond, omringd door 4,5 hectare water, aan de rand van Utrecht en de uitvalswegen. Het Fort werd tussen 1867 en 1871 aangelegd als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie ter bescherming van de spoorlijn Utrecht- Amersfoort.

In 1990 heeft de familie Van Denderen het Fort van de gemeente gekocht met het idee om deze bijzondere locatie in ere te herstellen en zoveel mogelijk mensen ervan te laten genieten. Om het Fort geschikt te maken voor evenementen was jarenlange renovatie noodzakelijk. De restauratie en renovatie heeft geleid tot een prachtige multifunctionele evenementenlocatie en is daarmee een perfecte basis voor evenementen van 40-2500 personen. Fort Voordorp wordt gerund door de tweede generatie familie Van Denderen. Een rijksmonument, waard om te ontdekken!

Gegevens

Groenekan
Anders
Aan het water, Bijzonder, In het groen
Landelijk, Modern

Locatie aanmelden?

Je locatie op deze pagina? Heb je een unieke of bijzondere locatie die het vermelden waard is? Meld je locatie gratis aan.
0
Connecting
Please wait...
Stuur ons een bericht

Sorry, we zijn op dit moment niet beschikbaar via de chat. Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug!

Naam
* E-mail
* Bericht
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?