Teambuilding activiteiten

Wilt u binnenkort teambuilding activiteiten organiseren? Laat u ook aangenaam verrassen en informeer naar de vele mogelijkheden die Evenman Bedrijfsevents te bieden heeft. Grijp nu uw kans en ga naar onze website waar alle informatie overzichtelijk is ingedeeld.

Teambuilding activiteiten met collega's

Teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten zijn leuk door de beleving! Afzien en verwend worden. Vooral in de teambuildingsactiviteiten zijn het de tegenstellingen die van een ervaring een belevenis maken. Bijvoorbeeld een Back to Basic programma om groepen die alles al hebben gezien, opnieuw te ‘leren kijken’. Afhankelijk van uw doelstelling stelt Evenman zorgvuldig de groepsactiviteit samen die aansluit op uw wensen. En u bereikt wat u beoogt. Samen doen en samen beleven is samen herinneren.

Teambuilding activiteiten zijn er niet alleen maar voor de fun. Bedrijven halen meer uit hun kick-off programma’s of trainingsessies door ze te combineren met onze actieve en sportieve groepsactiviteiten. Want daarin worden onvermoede talenten van de deelnemers daadwerkelijk geprikkeld en zichtbaar gemaakt.

  • Onze teambuildingsprogramma’s zijn leuk en leerzaam en zelfsturend.
  • Een terugkoppeling op procesniveau is ook mogelijk onder leiding van deskundig opgeleide en gediplomeerde trainers.
  • Wilt u meer weten over de Evenman Business Events? Klik dan hier.

Bij onze teambuilding programma’s ligt de nadruk op overleggen, samenwerken en vertrouwen.

Wanneer u op zoek bent naar teambuilding activiteiten, kunnen we u een verrassend aanbod doen. Neem nu contact met ons op via het contactformulier. Evenman Bedrijfsevents helpt u graag verder en staat voor u klaar met een advies op maat. Wij verheugen ons op een prettige samenwerking.

0
Connecting
Please wait...
Stuur ons een bericht

Sorry, we zijn op dit moment niet beschikbaar via de chat. Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug!

Naam
* E-mail
* Bericht
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
Share This