« Terug

Wat is een gezellige, originele, leerzame en de samenhorigheid versterkende bezigheid die ook nog eens lekker is? Koken natuurlijk! Koken, en dan vooral met z’n allen uitgebreid koken, is razend populair. Er worden dan ook veel kookworkshops aangeboden, van algemeen tot heel gespecialiseerd.

Verandering van spijs doet eten – verandering van koken ook!

Zoekt u naar nieuwe mogelijkheden om gewone ingrediënten op een verrassende manier klaar te maken? Wilt u een duurzamere kookstijl gebruiken, het liefst met streekproducten? En wat zijn toch die vergeten groenten waar iedereen het tegenwoordig over heeft?

Onze professionele kok die de workshop geeft beantwoordt graag al uw vragen. Bij ontvangst brengt zij u meteen in de juiste stemming met een lekker welkomsthapje en geeft u uitleg over het programma. Onder het koken vertelt hij u meer over onderwerpen als kruiden en mise-en-place (de voorbereidende werkzaamheden zoals sla plukken en groenten snijden).

Uiteraard kookt u niet alleen maar eet u uw smakelijke ‘creaties’ ook zelf op. U kunt uw gerechten aan de andere deelnemers serveren en de gerechten van de andere deelnemers proeven. U neemt met z’n allen plaats aan de tafels in ons gezellig restaurant, de locatie van de workshop. Al gerechten te samen zijn maaltijd vervangend.

‘Samen eten is olie voor de vriendschap’

Een kookworkshop is voor vele gelegenheden de juiste keuze. Een verjaardags- of familiefeest, een bedrijfsuitje of personeelsfeest, samen koken en eten zorgt voor gezelligheid, er komen gesprekken op gang, herinneringen worden opgehaald en nieuwe dingen ontdekt.

Een kookworkshop is daarom ook bijzonder geschikt als teambuilding event. Er wordt eerst gezamenlijk een maaltijd bereid en dan genuttigd. Men proeft over en weer elkaars gerechten en leert elkaar in deze gezellige setting op een andere manier beter kennen.

De kosten van de workshop zijn € 50,- per persoon, uiteraard incl. alle benodigde ingrediënten én incl. drankjes. De drankjes zijn op basis van bier, fris, wijn, koffie en thee uitkopen gedurende de 3 uur van de kookworkshop.

Wedden dat deze kookworkshop naar meer smaakt?

Wil je meer informatie over deze workshop of activiteit? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 010 – 30 21 444, info@evenman.nl of gebruik het contactformulier op onze website.

Informatie

v.a. € 50,- p.p.
€ 60.5 incl. BTW

Klantscore

10-100 personen
3 uur
smakelijk, koken, eten, gezellig