Activiteit of Workshop aanmelden

Aanbieder van activiteiten en workshops?

Dan zijn wij opzoek naar jou! Evenman bedrijfsevents organiseert ruim 250 events per jaar door heel Nederland. Wij zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe, inspirerende en bijzondere activiteiten en workshops leveranciers voor onze events. Wij willen onze klanten namelijk het beste aanbieden en natuurlijk blijven verassen.

Wat voor activiteiten en workshops leveranciers zoek wij:

  • Verassende activiteiten en workshops die bijdragen aan een ‘unieke beleving’ waar nog lang over nagepraat wordt
  • Professionele en gecertificeerde leveranciers die aantoonbaar zorgdragen voor de veiligheid van onze deelnemers
  • Leveranciers met een ongekend service niveau die altijd klaar staan voor de klant
  • Leveranciers die flexibel zijn. In de evenementenbranche kan het soms anders lopen als gepland. Een programma kan uitlopen of externe omstandigheden zoals slecht weer kunnen roet in het eten gooien.

Biedt jij een activiteit of workshop aan die bij bovenstaande punten aansluit? Meldt je via onderstaand formulier aan. Wij beoordelen je activiteit of workshop en nemen deze op in ons leveranciersbestand en op onze website indien deze daar nog niet wordt vermeldt. Uiteraard hebben wij voor meerdere activiteiten en workshops leveranciers nodig door heel het land. Aanmelden kan dus nooit kwaad! In sommige gevallen komen we graag langs om een keer kennis te maken. Vermelding op onze website is helemaal gratis! Wij willen (potentiële) klanten immers het beste geven wat de markt te bieden heeft! Je activiteit of workshop aanmelden!

 

Activiteit / Workshop aanmeldformulier

Rechtsvorm

14 + 10 =

 

Share This