Quad rijden

Altijd al eens willen quad rijden met al je collega’s? Dit kan als bedrijfsuitje maar ook bijvoorbeeld als uitlaatklep tijdens een vergadering. We hebben naast onze zware quads (125cc) ook middel (60cc) en mini (40cc) quads. We passen het quad rijden aan naar de leeftijd van de deelnemers en er is geen rijbewijs nodig! Uiteraard word je voorzien van een helm en optioneel een overal zodat je kleding niet vies wordt.

Quad rijden

Instructies quad rijden

Voordat je avontuur op de quad begint krijg je eerst een uitgebreide instructie over het parcours en de quads. De instructeur vertelt je onder andere over de juiste zithouding op de quad, de werking van het gas geven en het remmen, wat te doen in een bocht, wat te doen met andere deelnemers op de baan en hoe om te gaan met vlagsignalen. Als alles duidelijk is gaat het quad rijden écht beginnen!

Programma quad rijden

Zoals hierboven vermeldt start het quad rijden altijd met een uitgebreide instructie. Als alles duidelijk is dan is het gas geven geblazen. In groepen van 3 of 4 personen ga je het parcours op. Je wisselt af met de andere deelnemers zodat je kan zien hoe de anderen het er van af brengen én om stoere foto’s te maken. Na het quad rijden sluiten we af met een leuke groepsfoto en kan je indien gewenst nog lekker borrelen of genieten van een BBQ.

Quad rijden bij Buitenplaats Vlaardingen

Ook op onze eigen locatie ‘Buitenplaats Vlaardingen’ kan je quad rijden! Onderstaande video geeft je een goed beeld van wat het quad rijden inhoud!

Belangrijk! Voor en tijdens de activiteit(en) wordt geen alcohol geschonken.

 

 

Summary
Qaud rijden - Een pure belevenis op wielen!
Article Name
Qaud rijden - Een pure belevenis op wielen!
Description
Quad rijden - Altijd al eens willen quad rijden met al je collega's? Dit kan als bedrijfsuitje maar ook bijvoorbeeld als uitlaatklep tijdens een vergadering. We hebben naast onze zware quads (125cc) ook middel (60cc) en mini (40cc) quads.
Author
Publisher Name
Evenman Bedrijfsevents
Publisher Logo
Share This