« Terug

Barbecuen is super populair en voor velen een echte zomerse traditie. Het woord barbecue komt uit de taal van een Caribische indianenstam genaamd ‘de Taino’. Hun woord voor ‘het grillen op een verhoogd houten rooster’ is barbacoa. Tegenwoordig speelt barbecuen een bijzonder grote rol in de Wereld keuken, berucht om zijn rijke en pittige smaak. Het ongedwongen karakter en het smaakvolle eten zorgen voor een heerlijk relaxte sfeer tijdens een spetterende bedrijfsbarbecue! Evenman verzorgt je bedrijfsbarbecue op kantoor of op een ander gewenste locatie. Onbezorgd genieten! We bieden diverse barbecue arrangementen aan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

bedrijfsbarbecue - barbecue arrangement - op locatie

Bedrijfsbarbecue? Altijd een succes!

Wil je er zeker van zijn dat iedereen het naar zijn zin heeft, dat lekker gegeten en gedronken wordt maar ook dat de collega’s van diverse afdelingen elkaar beter leren kennen of bijkletsen en buiten het werk om in een relaxte sfeer met elkaar omgaan? Dan is onze gezellige bedrijfsbarbecue precies de juiste keuze!

Bedrijfsbarbecue, op kantoor of op een andere locatie?

Je kunt onze bedrijfsbarbecue op kantoor laten plaatsvinden als je een geschikte plek in bijvoorbeeld de tuin of patio of op het erf hebt en bij voorkeur ook een ruimte binnen, mocht het weer besluiten niet mee te willen werken. Wij komen graag naar je toe met een compleet verzorgde en smaakvolle bedrijfsbarbecue met diverse soorten vlees, sausen en stokbrood.

Het is ook mogelijk een andere locatie te kiezen, hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden, ook in de omgeving van jouw bedrijf of in de regio.

Diverse arrangementen voor je bedrijfsbarbecue

Wij bieden verschillende barbecue arrangementen aan vanaf € 20,- p.p., laat je hierover door ons adviseren. Standaard bevat elk arrangement:

 • Hamburger
 • Kipsaté
 • Gemarineerde kipfilet
 • Barbecueworst
 • Stokbrood
 • Kruidenboter
 • Huisgemaakte kipsalade
 • Griekse rauwkostsalade met witte kaas
 • Pindasaus
 • Knoflooksaus
 • Sambasaus

Wij gaan in dit barbecue arrangement uit van 4 stuks vlees per persoon, uiteraard zijn aanpassingen mogelijk.

Wij zorgen ervoor dat er voor iedereen, ook vegetariërs, veganisten of mensen met een bepaald dieet, iets lekkers bijzit. Ook voor toetjes en alle dranken, met en zonder alcohol, kun je bij ons terecht, alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Vraag een offerte aan voor je bedrijfsbarbecue

Wil je meer informatie of een offerte voor je bedrijfsbarbecue ontvangen? Neem geheel vrijblijvend contact op via 010 – 30 21 444, via info@evenman.nl, of gebruik het contactformulier op onze website.

Informatie

v.a. € 20,- p.p.
€ 24.2 incl. BTW

Klantscore

25-500 personen
3 uur
barbecue, op kantoor, laagdrempelig