Actief personeelsuitje

Zin in een origineel en actief personeelsuitje? Evenman biedt u 72 verschillende activiteiten die op verschillende locaties kunnen worden uitgevoerd. Bezoek onze website en bekijk op uw gemak wat Evenman Bedrijfsevents allemaal voor u betekenen kan op het gebied van actieve personeelsuitjes. U bent van harte welkom.

Actief personeelsuitje

Actief personeelsuitje

Evenman Bedrijfsevents is een sprankelend en gedreven evenementenbureau dat zich bezig houd met de organisatie van zakelijke en particuliere evenement. Evenman is opgezet in 1988 en begonnen als actief & sportief evenementenbureau. Evenman heeft dus een kleine 30 jaar ‘evenementen’ ervaring in huis als het gaat om het organiseren van een actief personeelsuitje.

Bij ons kan de klant zelf een aantal activiteiten kiezen om zo een gewenst actief personeelsuitje samen te stellen. De volgende diensten worden door Evenman aangeboden:

  • Arrangementen: Adventure, Beach, Bedrijfssportdag, Paintbal, Feesten, Indoor, Workshops, Vergaderen.
  • Events op maat: Fun, Teambuilding, Training, Kick-off, Meetings, Conferenties, Relatie netwerkdagen, Seminars, Workshops etc.
  • Activiteiten: 72 verschillende activiteiten die op verschillende locaties kunnen worden uitgevoerd. Hier kan de klant zelf een aantal activiteiten kiezen om zo het gewenste actieve programma samen te stellen.
  • Locaties: 22 verschillende Nederlandse locaties, waarvan één eigen locatie, namelijk Buitenplaats Vlaardingen.
  • City-Events: Aanbod van city-events in verschillende steden in binnen- en buitenland

Naast deze diensten is Evenman erg flexibel waardoor vele wensen kunnen worden ingevuld en de mogelijkheden voor een actief personeelsuitje oneindig zijn. Heeft u een vraag waarop het antwoord niet op onze website staat? Laat het ons weten; Evenman Evenementen Management helpt u graag verder. Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Share This