Veelgestelde vragen

Vragen?

Mogelijk staat het antwoord op je vraag al op deze pagina. Zo niet? Laat het ons weten! We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

 

Kan er een vrijblijvende offerte opgevraagd worden?

Bij Evenman kan er 24/7 via onze website een vrijblijvende offerte aangevraagd worden. Tijdens kantooruren kan dit ook telefonisch op 010 – 30 21 444.

 

Jullie hanteren veel ”vanaf’ (v.a.) prijzen, waarom is dat?

Omdat we door heel Nederland bedrijfsuitjes en activiteiten organiseren en met verschillende leveranciers werken kunnen de prijzen variëren. Prijzen kunnen bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de locatie en de groepsgrootte.

 

Wat is een garantieaantal?

Een garantieaantal is het aantal deelnemers waar vanuit is gegaan in de offerte. Als de offerte getekend is, betekent dat dat het aantal personen dat in de offerte staat, het aantal personen is waar wij op organiseren. Komen er minder mensen, moet er toch betaald worden voor het garantieaantal. Zijn er meer personen aanwezig dan het garantieaantal, zal dit aantal verrekend worden in de narekening van het evenement.

 

Mag er tijdens een actief evenement alcohol genuttigd worden?

Tijdens een actief evenement, mag er vóór en tijdens het actieve gedeelte geen alcohol genuttigd worden. Dit in verband met de veiligheid van de deelnemers.

 

Kan ik mijn evenement verzekeren?

Ja, dat kan! Wij kunnen u een speciale evenementen verzekering aanbieden. De premie voor deze verzekering hangt af van het soort evenement en de gekozen dekking. De premie kunt u gemakkelijk online berekenen. Daarbij heeft u onze IDEA code nodig, welke u telefonisch bij ons kunt opvragen. Meer informatie over een evenementen verzekering vindt u in deze pdf. Let op! Dit document (pdf) is onder voorbehoud van wijzigingen!

 

Kan er bij de catering van evenementen rekening gehouden worden met dieetwensen en vegetariërs?

Dit hangt af van de locatie waar het evenement plaatsvindt maar in de regel kunnen dieetwensen en vegetariërs tot maximaal 14 dagen voor aanvang van het evenement aan ons doorgegeven worden. Hier zal dan door de catering rekening mee worden gehouden.

 

Share This