Actief bedrijfsuitje

Op zoek naar een bedrijfsuitje? Een actief bedrijfsuitje is leuk, sportief en geeft je een voldaan gevoel! Met elkaar actief bezig zijn. Evenman Bedrijfsevents is al sinds 1988 het adres voor actieve bedrijfsuitjes. Wij hebben dus al bijna 30 jaar ‘evenementen’ ervaring in huis. Wij helpen helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Op onze website vindt u een overzicht van alles wat er bij ons mogelijk is op het gebied van actieve bedrijfsuitjes. Zowel indoor als outdoor en kleine en grote groepen.

Actief bedrijfsuitje

Actief bedrijfsuitje

Evenman Bedrijfsevents is een sprankelend en gedreven evenementenbureau dat zich bezig houdt met de organisatie van zakelijke en particuliere evenement. Evenman is dan ook het adres voor een actief bedrijfsuitje.

Evenman biedt een breed scala van diensten waaronder teambuilding bedrijfsuitjes, outdoor, indoor, City events, thema uitjes of leuke workshops. Alles kan, tenzij het tegendeel blijkt. 72 Verschillende activiteiten die op verschillende locaties kunnen worden uitgevoerd. Hier kan de klant zelf een aantal activiteiten kiezen om zo het uw actief bedrijfsuitje samen te stellen. Wat dacht u van bijvoorbeeld:

  • Outdoor
  • Teambuilding
  • Workshops

Naast deze diensten is Evenman erg flexibel waardoor vele wensen kunnen worden ingevuld en mogelijkheden oneindig zijn. Heeft u nog vragen over uw actief bedrijfsuitje of wilt u meer weten over de invulling ervan? Neem dan nu contact met ons op of vul het contactformulier in.

Share This