Sportief personeelsuitje

Een sportief personeelsuitje is populairder dan ooit! Evenman Bedrijfsevents vertelt u graag wat meer over wat wij allemaal te bieden hebben als het gaat om sportieve personeelsuitjes. Op onze toegankelijke website vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Sportief personeelsuitje

Sportief personeelsuitje

Evenman Bedrijfsevents is het adres voor het organiseren van een sportief personeelsuitje. Evenman is in 1988 begonnen als actief & sport evenementenbureau. Wij hebben een kleine 30 jaar ervaring op het gebied van sportieve personeelsuitjes. Wij bieden een breed scala van evenementen aan. Voor elk wat wils! Informeer ook eens naar onze verrassende arrangementen.

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis. Op zoek naar een sportief personeelsuitje? Ontdek ook wat wij allemaal te bieden hebben. Een kleine greep uit ons verrassende aanbod:

  • Arrangementen: Adventure, Beach, Bedrijfssportdag, Paintbal, Feesten, Indoor, Workshops, Vergaderen
  • Events op maat: Fun, Teambuilding, Training, Kick-off, Meetings, Conferenties, Relatie netwerkdagen, Seminars, Workshops etc
  • Activiteiten: 72 verschillende activiteiten die op verschillende locaties kunnen worden uitgevoerd. Hier kan de klant zelf een aantal activiteiten kiezen om zo het gewenste actieve programma samen te stellen

Evenman beschikt ook over een eigen locatie, namelijk de ‘Buitenplaats Vlaardingen’. Ook draaien wij veel maatwerk evenementen. Bedrijven kunnen hierbij kiezen uit verschillende activiteiten waarmee ze zelf een sportief personeelsuitje kunnen samenstellen. Heeft u nog vragen of kunnen we u helpen met een goed advies, ga nu naar onze website en neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij staan voor u klaar.

0
Connecting
Please wait...
Stuur ons een bericht

Sorry, we zijn op dit moment niet beschikbaar via de chat. Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug!

Naam
* E-mail
* Bericht
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
Share This