« Terug

Onvergetelijk evenement

Een bedrijfsfeest moet je collega’s, medewerkers en/of klanten lange tijd in het geheugen gegrift blijven staan. Daarvoor moet natuurlijk alles op rolletjes lopen maar dat is niet genoeg; je hebt entertainment nodig dat voor een gedenkwaardige mix van originaliteit, afwisseling, herkenbaarheid en de échte feestsfeer zorgt.

Aan het begin van een geslaagd feest staat de juiste feestlocatie. Check! Wij hebben goede contacten door heel Nederland die de leukste locaties voor bedrijfsfeesten aanbieden.

Lekker eten en drinken? Check! Wij zorgen ervoor dat dit volledig wordt geregeld, je hebt er geen omkijken naar.

Helemaal uit je dak gaan? Check! Onze DJ’s en artiesten weten hoe je mensen de dansvloer op en aan het swingen krijgt.

U vraagt, wij draaien – letterlijk!

Zin in een avondje dansen op het weergaloze geluid van echte vinyl platen? Bij ons heeft de uitdrukking ‘U vraagt, wij draaien’ zijn oorspronkelijke betekenis bewaard en wordt door onze DJ’s met passie in de praktijk gebracht.

Toch liever volledig in het digitale tijdperk blijven? Geen probleem, onze DJ’s werken net zo makkelijk met Midi-controllers en VirtualDJ software voor een eigentijdse muziekbeleving.

DJ’s, techniek en medewerkers nemen je al het werk uit handen. Licht en geluid, opbouw en afbouw van de apparatuur, muzikale voorbereiding en reiskosten zijn al in de prijs inbegrepen. Daarnaast houden we rekening met je eigen wensen, kunnen we non-stop draaien en zelfs voor een reserve DJ zorgen. Uiteraard regelen we dit in overleg met de feestlocatie en staat alles op tijd klaar.

Om de keuze makkelijker voor je te maken hebben we alvast een aantal feestarrangementen samengesteld die stuk voor stuk garant staan voor een avond om nooit te vergeten.

Wil je meer informatie over dit bedrijfsfeest neem dan geheel vrijblijvend contact op via 010 – 30 21 444, info@evenman.nl, of gebruik het contactformulier op onze website.

Informatie

v.a. € 42,50 p.p.
€ 50.82 incl. BTW

Klantscore

50-5000 personen
4 uur
knalfeest, dansen, uit je dak
0
Connecting
Please wait...
Stuur ons een bericht

Sorry, we zijn op dit moment niet beschikbaar via de chat. Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug!

Naam
* E-mail
* Bericht
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?