« Terug

Een overheerlijke maaltijd in Italiaanse sferen

Een scene als uit een Italiaanse film: een lange, gezellig gedekte tafel in de boomgaard onder de fruitbomen waaraan maximaal 36 personen plaats kunnen nemen. Wijn op tafel. Papa aan het hoofd van de tafel. De echte ongedwongen Italiaanse sfeer, de gerechten op tafel (iedereen schept zijn of haar eten zelf op). Allen praten door elkaar heen maar iedereen begrijpt elkaar op haast wonderbaarlijke wijze. Er wordt gelachen en geproost – het leven is goed.

Uiteraard starten wij met een lekkere prosecco als aperitief. Daarna is het tijd voor hét voorgerecht bij uitstek, antipasti, gevolgd door een rijk gevulde minestrone. Het hoofdgerecht is een echt Italiaanse lasagne met verrukkelijke verse salades waarbij de extra vierge olijfolie rijkelijk vloeit. En dan het nagerecht – hoe moeten we het omschrijven? Een feest voor alle zintuigen? Tongstrelend? Zalig? Deze Tartufo is het allemaal! Na de maaltijd serveren wij uiteraard een echt Italiaans kopje koffie of espresso.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 75,00 p.p. all-inclusive, dus inclusief drankjes (bier, wijn, fris, koffie, thee). Prijs op basis van locatie Buitenplaats Vlaardingen. Andere locaties op aanvraag.

Duur van het diner: ca. 3 – 3,5 uur.

Tegen meerprijs: extra huur hooiberg / alternatieve ruimte bij minder weer ca. € 200,- per partij.

Informatie

75,-
€ 90.75 incl. BTW

Klantscore

20-100 personen
3 uur
gezellig, buiten eten, boomgaard
0
Connecting
Please wait...
Stuur ons een bericht

Sorry, we zijn op dit moment niet beschikbaar via de chat. Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug!

Naam
* E-mail
* Bericht
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?