« Terug

Een groot feest organiseren is een kunst, er komt veel bij kijken. Evenman ondersteunt je graag bij het samenstellen van je bedrijfsfeest. Samen maken we er een spetterend evenement van.

Programma in het kort: de avond begint met een buffet en een demonstratie van topjongleurs met een omlijsting die specifiek gericht is op je bedrijf. Daarna wordt een aantal verschillende workshops en activiteiten aangeboden voor het feest echt begint.

Wij kunnen diverse artiesten voor je inhuren die je bedrijfsfeest samen met een fantastische feestband tot een daverend succes maken! Muziek, cabaret, jongleren, dans, schilderen, fotografie, video, acteren of een workshop/activiteit naar eigen wens – Evenman verwerkt het allemaal in jullie programma.

Ontvangst en buffet

Bij aankomst proeven je gasten meteen de gezellige ambiance. Zij worden ontvangen met een hapje en een drankje en komen vanzelf in de juiste stemming. Onze sfeervolle locatie beschikt over meerdere ruimtes die feestelijk zijn ingericht.

Na een centrale opening die in elke ruimte door middel van videoschermen te zien is, wordt het buffet geopend. Je gasten kunnen van een uitgebreid buffet genieten. Daarna begint het programma.

Tip: je gasten zullen het waarderen als je hen persoonlijk begroet en een praatje met ze maakt voor ze naar binnen gaan.

De opening

De feestavond gaat van start met een wervelende demonstratie van topjongleurs waarin een metafoor is verwerkt die speciaal gericht is op jullie bedrijf en jullie situatie. In overleg kan de directeur/directie of de eigenaar een prominente rol spelen tijdens deze opening.

Na deze demonstratie kan de directeur hierop inhaken en iedereen met een korte speech welkom heten. In de loop van de avond vinden er, verspreid over de locatie, diverse verrassende activiteiten en workshops plaats, waar de gasten vrijblijvend aan deel kunnen nemen.

Het feest

Centraal op deze avond staat het feest met het bijbehorende feestgevoel. Een spetterende avond waar de mensen nog lang over na zullen praten. Wij kunnen uiteraard diverse voorstellen doen voor optredens van bekende Nederlandse topartiesten zoals René Froger, Gordon enzovoort. Gecombineerd met een geweldige feestband wordt deze avond gegarandeerd een groot succes!

Daarnaast ontvang je van ons diverse suggesties voor activiteiten die gedurende de avond plaatsvinden, waardoor je gasten actief bezig zijn en de feestavond een bewegend karakter heeft. Wij streven ernaar het al je gasten en jezelf naar de zin te maken.

De Kunst van het Feesten kan als thema als een rode draad door het programma heen lopen. Hieronder vind je een aantal suggesties. Uiteraard houden wij ook graag rekening met jullie eigen wensen.

De kunsten

Muziek-Kunst: De spetterende feestband ‘De Helden van 06-11’ beschikt over een flinke dosis heldenmoed. Het brede repertoire, bestaande uit Dance Classics en All Time Favourites, wordt in een vlot tempo aan elkaar gespeeld en laat geen verveling opkomen. De nummers zijn herkenbaar, dansbaar en voor de band fun om te spelen – het beste recept om iedereen op de dansvloer te krijgen.

Jongleer-Kunst: Jongleerworkshop onder leiding van professionele jongleurs. Voor degenen die enthousiast zijn geworden na de spectaculaire openingsshow.

Cabaret-Kunst: De kunst van het lachen! Een minivoorstelling improvisatie-cabaret door twee jonge enthousiaste cabaretiers, begeleid door een pianist. Hun sterke kant is interactie met het publiek, dus laat je verrassen!

Dans-Kunst: Een salsaworkshop is verrassend, swingend en luchtig. Luister, dans, geniet en neem collega’s of partners mee de dansvloer op.

Schilder-Kunst: Op deze avond kan iedere gast zijn of haar bijdrage leveren aan het gezamenlijke drieluik dat onder leiding van een professionele kunstenares wordt geschilderd. Het drieluik kan aan het einde van de avond worden gepresenteerd en krijgt uiteraard een mooi plekje in het bedrijf!

Meerprijs v.a. € 20,- p.p. buffet en v.a. € 35,- p.p. diner.

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

 

Informatie

v.a. € 100 p.p.
€ 121 incl. BTW

Klantscore

50-1000 personen
4 uur
creatief, gezellig, feest, teambuilding