« Terug

Een stad op verschillende manieren verkennen

Zoek je een bedrijfs- of familiefeest of een vriendenuitje dat het aangename met het nuttige verbindt? Ons Walking City Dinner biedt heel veel aangenaams in de vorm van lekkere gerechten en zorgt ook meteen voor het nuttige gedeelte door deze gerechten over meerdere eetgelegenheden in een stad te verdelen. Lopend van de ene naar de andere locatie verken je tegelijkertijd de stad.

Je kunt kiezen tussen een 3-gangen- en een 4-gangen-menu en daarmee 3 of 4 verschillende restaurants, brasserieën of bistro’s.

Bij een 4-gangen-menu vindt de ontvangst met aperitief en het voorgerecht in de eerste eetgelegenheid plaats. Daarna lopen jullie naar de volgende locatie en het tussengerecht. Het hoofdgerecht wordt in het derde restaurant genuttigd en op de vierde locatie staan het toetje en koffie en thee klaar.

Lekker eten en lekker bewegen – de ideale combinatie

Het grote voordeel van ons Walking City Dinner is natuurlijk dat het eten op weg van het ene naar het andere restaurant alvast kan zakken en jullie dan op de volgende locatie weer trek in de volgende gang hebben. Daarnaast zien jullie de gekozen stad eens vanuit een ander oogpunt en maken jullie kennis met meerdere eetgelegenheden die je op een later moment nog een keer kunt bezoeken om ook de rest van het menu te proeven.

Wij bieden de Walking City Dinner in diverse steden aan. In principe kiezen wij de restaurants voor de verschillende gangen maar het is ook mogelijk zelf wensen in te brengen. Wij doen dan ons best om deze wensen in te passen in het programma. Uiteraard kiezen wij de diverse eetgelegenheden met zorg en proeven wij overal van tevoren of de gerechten aan onze (en jullie) hoge eisen voldoen.

Wil je meer informatie over dit diner neem dan geheel vrijblijvend contact op via 010 – 30 21 444, info@evenman.nl, of gebruik het contactformulier op onze website.

Informatie

v.a. € 69,- p.p.
€ 83.49 incl. BTW

Klantscore

20-200 personen
4 uur
stad, gezellig, sfeer, uniek