Bedrijfsuitje Den Haag

 

Bedrijfsuitje Den Haag

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Den Haag? Na het verzamelen van de informatie is de keuze voor een event niet altijd even makkelijk. Evenman Bedrijfsevents helpt je hier graag bij.

Den Haag; de perfecte stad voor je bedrijfsuitje

Den Haag staat nog altijd bekend als een van de meest gezellige steden van het land. In deze stad vind je onder andere de Tweede Kamer. Zeker een bezoekje waard voor iedereen die interesse heeft in politiek. In het centrum van de stad kan je vele winkelstraten vinden waar je heerlijk kunt slenteren. De diverse soorten musea in de stad bieden de cultuurliefhebbers de mogelijkheid om het één en ander te leren. Kortom, Den Haag is een stad waar genoeg te beleven is!

De 10 must-see van Den Haag

 1. Stad aan zee; Met Kijkduin en Scheveningen is er 11km strand in de ‘achtertuin’ van Den Haag. Een strandwandeling, flaneren over de boulevard, vliegeren op het strand of windsurfen.
 2. Binnenhof; Het politieke centrum van Nederland bevindt zich in Den Haag. Via het beroemde toegangspoortje op het historische Binnenhof stap je midden in dé plek waar de belangrijkste gebeurtenissen uit de vaderlandse geschiedenis zich afspeelden.
 3. Mauritshuis; Het museum met de parels. Vermeers sensuele Meisje met de parel naast topstukken van Rembrandt en Jan Steen.
 4. Paleis Noordeinde; Al gelang tijd is Den Haag de woon- en werkplaats van de familie van Oranje. Omringd door boetiekjes en galeries ligt Paleis Noordeinde, het werkpaleis van koning Willem-Alexander. Aan de wapperende vlag op het dak zie je of de koning in het land is. En wist je dat je in de achtertuin van het paleis kunt picknicken!?Winkelen
 5. Winkelen; Den Haag heeft écht een prachtig centrum met een groot aantal winkels. Typisch Haagse chique vind je rond rond het Noordeinde en de Denneweg. Historisch winkelen doe je in de Passage. In de Prinsestraat en de Oude Molstraat slaat hip Den Haag zijn slag. En naast de toko’s in Chinatown kent de binnenstad flagshipstores als de Bijenkorf, H&M en Hudson’s Bay.
 6. Madurodam; Ofwel Nederland in het klein. In Madurodam ontdek je met elkaar wat Nederland zo bijzonder maakt en beleef je de verhalen achter beroemde gebouwen.
 7. Gemeentemuseum; Eeuwen cultuur onder een beroemd dak. De grootste collectie schilderijen van Piet Mondriaan ter wereld, een uitmuntende zilvercollectie, minutieus gedecoreerd Delfts Blauw en interactieve Wonderkamers in het beroemde gebouw van architect Berlage. Het Haags Gemeentemuseum is van alle tijd!
 8. Vredespaleis; Voel de warmte van de vredesvlam. Met de Eeuwige Vredesvlam in je rug kijk je uit op het meest gefotografeerde gebouw van Den Haag: het Vredespaleis.
 9. Escher Museum; Niets is wat het lijkt in het werk van graficus M.C. Escher. Hier stroomt water naar boven, veranderen vogels in vissen en lopen mannen eindeloos dezelfde trap op. Laat je fantasie de vrije loop!
 10. Panorama Mesdag; Kijk 360º in het rond en onderga de magische illusie van het zinsbegoochelende panorama van Scheveningen uit 1881. Het uitzicht is er nooit hetzelfde, de lichtval is meer dan prachtig en wisselt van minuut tot minuut. Bij slecht weer toch een dagje strand!
  [bron: https://denhaag.com/nl/must-see]
Bedrijfsuitje Den Haag - straten van Den Haag
Bedrijfsuitje Den Haag - straten van Den Haag

Bedrijfsuitje voor kleine- en grote groepen

Of het gaat om het organiseren van een bedrijfsuitje in Den Haag voor een kleine groep of grote groep, Evenman regelt het. Wij organiseren al bedrijfsuitjes sinds 1988, meer dan 250 events per jaar. Door een combinatie van ervaring, creativiteit, passie en gedrevenheid kunnen wij voor iedereen een bedrijfsuitje naar wens aanbieden. Evenman – Evenementen met karakter.

 • Wilt u een onvergetelijke dag in Den Haag?
 • Een verrassend programma, laagdrempelig, en voor ieder wat wils?
 • Meer dan alleen maar cultuur?
 • Samen de stad beleven?
 • Een geslaagde dag voor alle collega’s, waar iedereen nog lang over na praat?

Boek dan een bedrijfsuitje en kies voor een van onze geweldige programma’s in Den Haag.

Vragen over een bedrijfsuitje Den Haag?

Een bedrijfsuitje moet iets zijn waar iedereen met plezier naar uitkijkt. Door onze diverse soorten activiteiten is het mogelijk om iedereen een gezellige dag te bezorgen. Een groot aanbod van de leukste bedrijfsuitjes in Den Haag is natuurlijk alleen maar te vinden bij Evenman!

Een bedrijfsuitje in Den Haag kan op verschillende manieren worden ingevuld. Wil je vooral een ‘fun’ beleving of gaat het juist om teambuilding? Uiteraard zijn er nog tal van mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Den Haag. Evenman helpt je graag verder met een geheel vrijblijvende offerte op maat. Alles kan, tenzij het tegendeel blijkt.

Ook zo enthousiast geworden na het bekijken van onze website? Bij Evenman Bedrijfsevents kan je ervan op aan dat je een deskundig advies krijgt als het om het organiseren van een bedrijfsuitje in Den Haag gaat. Heb je nog vragen, neem dan nu contact met ons op.

Summary
Bedrijfsuitje Den Haag
Article Name
Bedrijfsuitje Den Haag
Description
Op zoek naar een bedrijfsuitje in Den Haag? Evenementenbureau Evenman organiseert al ruim 30 jaar bedrijfsuitjes in Den Haag. Van stadswandeling tot actieve uitjes waarbij je de stad beter leert kennen! Ontdek...
Author
Publisher Name
Evenementenbureau Evenman Bedrijfsevents
Publisher Logo
Share This