« Terug

The next best thing

Een bedrijfsuitje op het strand van Hawaii – dat zou natuurlijk fantastisch zijn! Hoewel het misschien voor sommigen is weggelegd, zullen de meeste bedrijven het toch wat zuiniger aan moeten doen. Maar niet getreurd, Evenman kan je iets bieden dat er in de buurt komt en waarmee je toch in de buurt blijft.

De sfeer op het strand is tropisch, evenals de heerlijke drankjes en de muziek, zon, zee en zuidvruchten wachten op jullie voor een zomers uitje. Wij zorgen voor een extra feestelijk tintje maar dat moet eerst verdiend worden want jullie zijn tenslotte voor een spannend beachtoernooi naar het strand gekomen.

Zand erover!

Jullie worden in teams verdeeld of kunnen, indien gewenst, de indeling van de teams zelf bepalen. Voordat het toernooi echt begint starten we met een gezamenlijke warming-up om het, alleen spreekwoordelijke, ijs te breken en blessures te voorkomen.

De spelletjes die je kunt kiezen zijn laagdrempelig en de opdrachten kort; op die manier is een sportief en uitdagend programma voor iedereen haalbaar.

Je kunt uit de volgende onderdelen kiezen of zelf suggesties voor spelletjes of wedstrijdelementen inbrengen.

  • beachvolleybal
  • touwtrekken
  • beach games
  • strandgolf
  • zandsculpturen maken

Nog geen zin om naar huis te gaan maar wel in een lekker buffet of BBQ met een heerlijke tropische cocktails uit Hawaii? Laat het ons weten, wij zorgen ervoor! (tegen meerprijs).

Beachtoernooi vanaf € 29,50 p.p.. Interesse in dit uitje? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Informatie

v.a. € 29,75 p.p.
€ 35.09 incl. BTW

Klantscore

30-5000 personen
3 uur
competitie, toernooi, strand
Share This