« Terug

Een sportdag beleven met je collega’s? Allemaal in gymkleding of zelfs in eigen team outfit? Dat staat garant voor een hoop plezier, gezonde strijd en veel lol! Inspanning en ontspanning gaan moeiteloos samen. Er ligt voor jullie een keur aan sport- en spelactiviteiten klaar op het sportveld.

Zo zijn er uitdagende opdrachten en hilarische estafettes, leren jullie nieuwe activiteiten kennen, spelen jullie dynamische spellen en mogen jullie je hele gewicht in de strijd gooien! Welk team staat aan het eind van deze sportdag te prijken met de felbegeerde Team Trofee?

Een sportdag georganiseerd in en rondom een sportcomplex met een competitief tintje. Iedereen stelt zijn eigen sport- en spelprogramma samen en er is een breed aanbod van onder andere racketspelen, adventure, clinics, soccer, voor ieder wat wils. Plezier en gezelligheid in groepsverband waarbij collega’s elkaar aanmoedigen. Kortom, een feestelijke competitiedag voor het hele bedrijf.

Informatie

v.a. 39,- p.p.
€ 47.19 incl. BTW

Klantscore

50-2000 personen
dag
sportief, competitie, sportveld, actief
0
Connecting
Please wait...
Stuur ons een bericht

Sorry, we zijn op dit moment niet beschikbaar via de chat. Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug!

Naam
* E-mail
* Bericht
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
Share This