« Terug

Dromen worden werkelijkheid!

Wees eerlijk, als klein jongetje (of meisje!) wilde je vast brandweerman of -vrouw worden! De meesten onder ons hebben uiteindelijk voor een andere studie en/of een ander beroep gekozen maar ergens in je achterhoofd spookt het nog steeds rond: wat als ik toen toch bij de brandweer was gegaan?

Bij dit uitje krijg je antwoord op deze vraag. Wie weet ben jij misschien een natuurtalent! Kruip in de huid van een brandweerman of -vrouw en beleef een wel heel bijzonder personeelsuitje. Slangen rollen, brandjes blussen en nog veel meer ludieke, avontuurlijke en leuke activiteiten; bijvoorbeeld een creatief waterspel voor denkers en doeners. Voor iedereen is er een passende activiteit, ons programma is hierop afgestemd!

Brand meester, brandmeester!

Wat teambuilding betreft, is dit een ideaal bedrijfsuitje. Een brandweerkorps moet een hecht team zijn om optimaal te kunnen functioneren en de leden moeten op elkaar aan kunnen en voor elkaar door het vuur gaan – letterlijk en figuurlijk; hun leven kan ervan afhangen.

Hoe zit dat met jou en jouw collega’s? Tijdens onze Brandweer Survival middag kom je erachter! Het programma ziet er als volgt uit:

13.30u  Ontvangst met koffie/thee en koek
13.45u  Introductie en uitleg programma-onderdelen
14.00u  Start Brandweer Survival programma
15.30u  Brandmeester-pauze
16.00u  Vervolg programma
18.00u  Einde actief programma met mogelijkheid voor een borrel en/of diner

Tijdens de borrel of het diner (op meerprijs) nemen jullie ongetwijfeld het hele programma nog eens door. Er wordt gelachen en meer of minder serieus besproken wat goed ging en wat niet. Zorg ervoor dat duidelijk wordt hoe belangrijk hierbij jullie teamwork was – en hoe belangrijk teamwork ook bij jullie in het bedrijf is. Vertel hoe tijdens de verschillende activiteiten werd samengewerkt en hoe iedereen zijn of haar eigen kwaliteiten heeft gebruikt om een bepaalde oefening tot een succes te maken. Ook al is het misschien niet altijd helemaal gelukt, toch heeft iedereen zijn of haar best gegeven. Als jullie deze ‘boodschap’ meenemen naar jullie bedrijf, was dit teambuilding-uitje een doorslaand succes!

Informatie

v.a. € 45,- p.p.
€ 54.45 incl. BTW

Klantscore

20-60 personen
2 uur
thema, teambuilding, spanning
Share This