« Terug

Wat is een gezonde lifestyle?

Jullie weten allemaal dat je dagelijks 3 ons groeten en 2 stuks fruit hoort te eten. Je kent de schijf van vijf. Dat dagelijks 2 liter water drinken en voldoende bewegen nodig is om lekker in je vel te zitten, is ook bij jou bekend. Maar in de media verschijnen voortdurend artikelen over gezonde voeding en een gezonde lifestyle, over de do’s en don’ts, de tips en de trucs. Is een kleine hoeveelheid alcohol per dag gezond – of toch niet? En hoe zit dat met (rood) vlees? Welke methode is de juiste om je ideale gewicht te berekenen?

Zitten jullie met meer vragen dan antwoorden? Dan is dit bedrijfsuitje de juiste keuze!

Trend? Nee, ‘brood’nodig!

Je zou kunnen zeggen dat we met dit bedrijfsuitje inspelen op de huidige trend. Maar lichamelijke en geestelijke gezondheid is geen trend; je gezondheid is een van de belangrijkste dingen in je leven.

Doe met je collega’s mee aan ons programma waarin een personal trainer met jullie de feiten en fabels van een gezonde lifestyle doorneemt. Onder zijn/haar begeleiding doe je oefeningen en krijg je informatie over voeding, slaappatronen, stressfactoren en nog veel meer opmerkelijke wetenswaardigheden. In de loop van het programma stel je met de trainer je persoonlijke dossier samen met daarin een aantal basiswaardes zoals gewicht, lengte, body mass index, bloeddruk, cholesterol, huidplooi- en vetpercentagemeting en meer.

Met dit interessante en leerzame programma leg je de basis voor een gezonde lifestyle en kun je thuis verder met de juiste oefeningen en je persoonlijke voedingsadviezen.

Uiteraard is dit bedrijfsuitje met een gezonde maaltijd te boeken. Smoothie, anyone?

Informatie

v.a. € 35,- p.p.
€ 42.35 incl. BTW

Klantscore

20 - 500 personen
4 uur
gezond, health, sportief
Share This