« Terug

Een stad met andere ogen zien…

… en horen, ruiken en proeven. En niet te vergeten: door opdrachten (beter) leren kennen. Dat is in het kort wat onze City Experience inhoudt. Een bedrijfsuitje dat niet alleen een andere kijk op een stad biedt maar ook door spel, avontuur en ontdekkingsdrang bij de in teams opgesplitste deelnemers voor teambuilding en (een klein beetje) competitie zorgt.

De afstanden die moeten worden overbrugd kunnen binnen een stad groot zijn maar dat is geen probleem, jullie gaan met de fiets of maken gebruik van het openbaar vervoer – voor sommigen misschien al een avontuur op zich. De teams worden door aanwijzingen en opdrachten van de ene naar de andere bezienswaardigheid geloodst. Maar dat is niet alles: op de route kom je ook langs zorgvuldig gekozen horecagelegenheden en kun je even een pauze inlassen, lekker een hapje eten of een drankje nemen.

Rotterdam, Delft, Gouda, Leiden… of liever Den Haag?

In Den Haag bieden wij je bijvoorbeeld een city trip langs het centrum, Scheveningen, maar ook  het Statenkwartier. Onderweg stop je bij verschillende eetgelegenheden waar je een haring kunt happen of een patatje kunt eten bij de kleinste snackbar van Nederland. Op diverse punten in de stad vind je min of meer verborgen aanwijzingen of opdrachten die je doorverwijzen naar het volgende punt. Ook is er de mogelijkheid om bij verschillende culturele en informatieve locaties naar binnen te stappen. Aan het eind van de dag kunnen jullie bij een borrel nog heerlijk nagenieten.

De route, aanwijzingen en opdrachten kunnen naar wens worden aangepast en makkelijker of moeilijker worden gemaakt waardoor de teams bijvoorbeeld voor grotere uitdagingen komen te staan en zo meer aan teambuilding kunnen doen.

Uiteraard stellen wij ook voor elke andere stad een dergelijke interessante route voor je samen en is eigen inbreng altijd mogelijk.

Interesse in een bedrijfsuitje in Rotterdam, Den Haag Delft, Gouda of bijvoorbeeld Leiden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Informatie

v.a. € 37,- p.p.
€ 44.77 incl. BTW

Klantscore

20-100 personen
3,5 uur
stad, ontdekken, spel, horeca
Share This