« Terug

Ruig en avontuurlijk

Ook altijd al eens willen deelnemen aan de Dakar Rally? Evenman biedt je een opwindend middagprogramma met verschillende gemotoriseerde onderdelen. Avontuur, sensatie, teamwork en behendigheid zijn sleutelwoorden tijdens deze spectaculaire rally. Niet alleen 4×4 rijden, maar ook quad rijden, powerturn rijden en een navigatierit maken dit programma, net als de echte Dakar Rally, tot een onvergetelijke belevenis.

Dit is een geschikt uitje om als collega’s te laten zien dat jullie niet alleen in jullie bedrijf een ijzersterk team vormen. Vaak ontstaan tijdens de rally ook nieuwe en verrassende teams; een betere teambuilding kun je je niet wensen.

De natuur in – maar dan anders

Jullie worden ontvangen in ons ‘Dakar kamp’, ook wel Bivak genoemd, waar een schitterende Noord-Afrikaanse tent het sfeervolle decor voor jullie avontuur is (e.e.a. afhankelijk van gekozen locatie). Dit is het start- en finishpunt van jullie rally. Helemaal in de juiste stemming en onder het genot van echte Marokkaanse thee krijgen de deelnemers een verplichte briefing. Aansluitend aan de briefing ontvangen de teams hun raceoveralls en roadbook en kan het avontuur beginnen.

Onder begeleiding van professionele instructeurs gaan de teams de spannende offroad wereld verkennen. Het terrein eist het uiterste van de deelnemers. Behendigheid tijdens het 4×4 rijden, sensatie op de quad, teamwork tijdens de navigatierit en stof happen op de powerturn – heb jij je voertuig én jezelf tijdens deze ritten volledig onder controle? Na een enerverende middag keren de teams voldaan terug naar het Bivak.

De fantastische ervaringen die jullie tijdens het programma hebben opgedaan en alle spannende belevenissen worden tijdens de afsluiting uitvoerig gedeeld. Je geniet van het lekkere eten en drinken (optioneel) en analyseert ondertussen als een echte pro ‘de rit’ van vandaag. De fascinerende offroad wereld van de Dakar Rally heeft weer nieuwe fans erbij!

Informatie

v.a. € 115,- p.p.
€ 139.15 incl. BTW

Klantscore

20-80 personen
3 uur
dakar, 4x4 rijden, quad, spectaculair
Share This