« Terug

De Hel van ‘63

Het is 18 januari 1963. Bij de start van de 12e Elfstedentocht is het -18 graden, er staat een ijskoude, stormachtige oostenwind. Het ijs scheurt, stuifsneeuw maakt het schaatsen nog moeizamer. De hele 200 km is het afzien. Meer dan 10.000 mensen aan de start, maar een handjevol ervan behaalt aan het einde het Elftstedenkruisje.

Durf jij het aan? Heb jij een Reinier Paping of Evert van Benthem in je? Er wordt veel van je gevergd in deze Elfstedentocht. Je gaat langs alle elf Friese steden terwijl de andere deelnemers hun best doen om voor je bij de eindstreep te zijn.

Deze tocht der tochten is voor iedereen weggelegd

Ben je in de wintermaanden op zoek naar een actief bedrijfsuitje voor je collega’s en jezelf, dan is deze alternatieve Elfstedentocht een echte aanrader. Je hoeft hiervoor geen lid van de Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden te zijn om toch te kunnen deelnemen. Wel of niet kunnen schaatsen is geen criterium bij deze alternatieve Elfstedentocht, voor de opdrachten en activiteiten heb je geen ijzers nodig – maar vergis je niet, winnen doe je niet zomaar!

Ons Elfstedenspel is geschikt voor jong en oud en je hoeft – gelukkig – geen rekening te houden met het weer. De verschillende elementen van het spel zorgen voor afwisseling, geregeld een verrassing en veel spanning. Maar er is ook gezelligheid en een hoge fun factor – er mag gelachen worden!

Het Elfsteden Spel wordt in de vorm van een Extra Large Bordspel aangeboden. De opdrachten zijn zeer divers en je hebt je opperste concentratie nodig om met een geschikte tactiek in de competitie iedereen voor te blijven. Tijdens het zenuwslopende finalespel laat je zien dat jij geen schaatsen nodig hebt om deze tocht der tochten te winnen.

En dan: aandacht voor de inwendige mens

Om helemaal in de Elfsteden-sfeer te blijven kan ook de horeca op het programma worden afgestemd. Een kop warme chocolademelk met slagroom, een heerlijk glas glühwein of een lekkere Berenburg bij ontvangst brengen je meteen in de juiste stemming. En na afloop van een spannende wedstrijd gaat er een kom dampende goulashsoep wel in. Voor de liefhebber van echte winterkost bieden wij een buffet met stevige stamppotvariaties aan.

Enthousiast geworden? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Informatie

v.a. € 29,75 p.p.
€ 35.09 incl. BTW

Klantscore

20-100 personen
3,5 uur
spel, indoor, competitie
Share This