« Terug

Denk jij graag groot?

Je kent vast het spel Escape Room waarin een team in een kamer wordt opgesloten en binnen een bepaalde tijd allerlei puzzels moet oplossen en sleutels en codes moet vinden om de kamer te mogen verlaten. Denk jij liever groot en wil je van een hele stad je Escape Room maken? Dat kan met Escape the City!
Dit teamspel is geschikt voor grote groepen. Je zit met je team ‘gevangen’ in een deel van een stad naar keuze, bijvoorbeeld in de binnenstad. Daarbinnen kun je je vrij bewegen maar er is maar één uitgang en die moet je met je team zien te vinden. Dit doe je met een plattegrond en een speciale Escape app op een smartphone die precies aangeeft wanneer je de grens van je gevangenis dreigt te overschrijden maar die je ook laat weten wanneer je goed zit en die je punten voor je bijhoudt.

De tijd loopt!

Escape the City zou geen echte Escape game zijn als je niet met een strakke deadline moest werken. Dit verhoogt de spanning maar zorgt er ook voor dat jij op je best bent.
Na de ontvangst met koffie, thee of een drankje krijg je uitleg over het spel en worden de teams ingedeeld. Daarna gaat de stad op slot en jullie aan de slag met het oplossen van raadsels, het volgen van aanwijzingen, het ontcijferen van codes en het vinden van sleutels. Een gemoedelijke wandeling zit er niet in, je vecht met je team tegen de tijd en tegen de andere teams die de uitgang ook als eerste willen vinden. Je racet van de ene naar de andere aanwijzing, dwars door de stad. Elk opgelost raadsel leidt naar het volgende en je komt steeds dichter bij de uitgang. Maar is jouw team in staat alle andere teams te verslaan en als winnaar door de uitgang te lopen?

Tijd voor ontspanning

Dit spel duurt ongeveer 2,5 à 3 uur. Na afloop wordt je met een drankje terug ontvangen en krijgen jullie te horen welk team de winnaar is. Uiteraard hoort hier ook een prijsuitreiking bij. Het is daarnaast mogelijk om, tegen een meerprijs na het spel van een heerlijk diner te genieten.

Informatie

v.a. € 35,- p.p.
€ 42.35 incl. BTW

Klantscore

20-500 personen
3 uur
stad, spel, fun
Share This