« Terug

Mol of niet, dat is de vraag!

Wil jij, samen met je medespelers, hier aan het einde van het spel antwoord op kunnen geven en de winst in de wacht slepen, dan moet je van goeden huize (lees: bedrijf) zijn!

Aan het begin van dit avontuur worden jullie in groepen verdeeld, de families. Als familie trek je samen op, vertrouw je op elkaar en los je samen het mysterie op. Maar pas op: er schuilt een mol in je eigen familie, een ‘individu’ dat stiekem bij jullie is geplaatst om ervoor te zorgen dat jullie niet kunnen winnen! Terwijl jullie druk bezig zijn met het uitvoeren van de opdrachten en het oplossen van het mysterie, is de mol zo onopvallend mogelijk bezig om jullie te saboteren. Of gaat hij of zij toch niet zo onopvallend te werk? Houd al je familieleden goed in de gaten en doe je uiterste best om uit te vinden wie de verrader is en te voorkomen dat degene jullie weet te dwarsbomen.

Denk- en voetenwerk

Jullie zijn er best druk mee: om het mysterie te kunnen oplossen moeten jullie je brein laten kraken bij de denkopdrachten, sportief bij wedstrijden aan de slag en ook nog de nodige behendigheid laten zien. Een combinatie die geestelijk en lichamelijk veel van jullie vergt – en dan is er ook nog de mol!

Bij elke opdracht vallen er munten te verdienen die aan het einde meetellen voor de winst.

Is jullie versie van het mysterie de beste?

Het spel blijft tot de laatste minuut spannend. Als jullie de mol binnen de familie weten te ontmaskeren, krijgen jullie extra munten. De familie met de meeste munten is de winnaar.

Na afloop krijgen de families de gelegenheid om hun versie van het mysterie te vertellen.

Helemaal uitgespeeld?

Een lekker diner als afsluiting van dit avontuur zorgt ervoor dat jullie weer op krachten komen en jullie ervaringen en verhalen kunnen delen. Diverse mogelijkheden op meerprijs.

Informatie

v.a. € 39,- p.p.
€ 47.19 incl. BTW

Klantscore

20-250 personen
3 uur
spel, competitie, fun
Share This