« Terug

Het eiland roept!

Wie kent het zeer populaire en spectaculaire TV-programma niet? Al heel wat seizoenen zitten we aan de buis gekluisterd en leven intens met de deelnemers mee. Maar zou je niet liever zelf in actie komen? Dat kan tijdens het bedrijfsuitje Expeditie Robinson!

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson

Beleef met je collega’s deze unieke uitdaging en proef de echte Robinson sfeer. Evenman heeft een programma ontwikkeld dat specifiek op teambuilding en creativiteit is gericht. Tijdens het bedrijfsuitje Expeditie Robinson moeten jullie in meerdere teams verschillende proeven doorstaan waarbij overleg en samenwerking, durf, behendigheid en kracht zijn vereist maar zeker ook een portie geluk geen kwaad kan. Het team met de optimale combinatie van deze eigenschappen maakt de grootste kans om te winnen.

Bij de diverse proeven en opdrachten horen o. a. vuurtje maken, een challenge parcours en een schietonderdeel. Daarnaast wordt jullie kennis omtrent Expeditie Robinson getoetst. Bij elke proef kunnen er punten worden gescoord. De samenstelling van het programma zorgt voor spanning tot het laatste moment, voor teambuilding pur sang en, ondanks afzien en over je grenzen gaan, ook voor veel plezier – een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Welk team wordt de ultieme Robinson? Spanning,teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Durf jij met jouw team de uitdaging aan?

Informatie

v.a. € 32,50 p.p.
€ 38.72 incl. BTW

Klantscore

20-100 personen
3,5 uur
teambuilding, competitie
Share This