« Terug

Zo’n 2000 jaar geleden was heel Gallië bezet door de soldaten van Caesar. Héél Gallië? Nee, één kleine nederzetting bleef moedig weerstand bieden aan de overweldigers en maakte het leven van de Romeinen in de omringde legerplaatsen bepaald niet gemakkelijk.

Wie kent deze tekst niet? Deze eerste zinnen van elke Asterix stripband zijn over de hele wereld bekend.

Thema-bedrijfsuitje Olympisch Spel

Maar één keer per vier jaar maakten de Romeinen een kans om dit dorp van de Gallische kaart te vegen. Dit was tijdens de Olympische Spelen die in Athene plaatsvonden. Jullie gaan ervoor zorgen dat de geschiedenis zich herhaalt – of juist niet! Asterix, Obelix en al hun vrienden uit het kleine Gallische dorp hebben jullie hulp nodig om het tijdens dit Olympisch Spel tegen de Romeinen op te nemen.

Ben jij de slimme Asterix of de oersterke Obelix?

Ons Olympisch Spel is geschikt voor iedereen, door de vele verschillende en afwisselende opdrachten zit er voor elke deelnemer een geschikte activiteit bij. Alle hebben ze gemeen dat er naast alle competitie en de wil om te winnen, gezelligheid en pret voorop staan. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd – met het plezier dat jullie tijdens deze Olympische dag beleven kan je vele dagen vullen!

Laat je verrassen door de verschillende elementen, maar blijf alert en behaal met je team punten door de juiste tactiek toe te passen, op sportieve manier de wedstrijd aan te gaan en tijdens de denkopdrachten je hersenen te laten kraken.

We maken samen met jou een selectie uit de volgende onderdelen:

  • Houtzagen; “de zingende zaag van Assurancetourix”
  • Spijkerslaan; maak jij Idefix aan het janken?
  • Denkopdrachten; kan jij net zo goed redeneren als de oude Druïde? Versla jij zelfs Asterix bij het oplossen van een puzzel?
  • Sumoworstelen; twee Obelixen tegen elkaar?
  • Bouwen in de stijl van de oude Romeinen
  • Tactisch touwtrekken; de Galliërs tegen de Romeinen.
  • Afhankelijk van de beschikbare tijd: diverse Gallische en Romeinse opdrachten.

Sport en spel op hoog niveau maakt hongerig en dorstig. Wij verzorgen graag de bijpassende versnaperingen of een heerlijke barbecue.

Dit is één van de vele thema-bedrijfsuitjes die Evenman biedt. Heb je zelf een idee of wens? Wij kijken graag hoe wij deze voor je kunnen realiseren.

Informatie

v.a. € 29,75 p.p.
€ 35.09 incl. BTW

Klantscore

20-200 personen
4 uur
olympische spelen, fun, competitie
Share This