« Terug

Bekend van tv!

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden

Iedereen kent deze uitspraak maar daarom is hij niet minder waar. Foto’s raken je, foto’s spreken tot je verbeelding. Foto’s kunnen emoties oproepen of juist feilloos weergeven, groots zijn of één enkel detail laten zien. Verhalen vertellen ze allemaal.

Wil jij leren foto’s met verhalen te maken?

Tips van de professional

In meerdere teams gaan jullie op pad met een aantal uitdagende foto opdrachten, eventueel inclusief ter beschikking gestelde camera’s (tegen een meerprijs). Maar niet zonder de tips van een professionele fotograaf die jullie vooraf in een mini-workshop fotograferen uitlegt wat er allemaal – letterlijk en figuurlijk – bij een perfect plaatje komt kijken.

Afhankelijk van locatie, weer en jullie wensen stelt de fotograaf een aantal opdrachten met uiteenlopende thema’s samen die jullie even later gaan uitvoeren. Wordt het mens, dier of plant, een prachtige zonsondergang of een mooi landschap? Welk verhaal gaat jouw foto vertellen? Welk object haal jij voor je objectief? Met de tips van onze fotograaf gaan jullie ongetwijfeld fantastische en unieke foto’s nemen die meteen schitterende herinneringen voor later zijn.

Winnen met het perfecte plaatje

Nadat de opdrachten door de teams zijn uitgevoerd komen jullie weer bij elkaar en de fotograaf beoordeelt de foto’s. Het team dat het perfecte plaatje van de dag wist te schieten is de winnaar.

 

Wil je graag meer over dit ‘flitsende’ bedrijfsuitje weten? Neem contact met ons op.

Informatie

v.a. € 29,- p.p.
€ 35.09 incl. BTW

Klantscore

20 - 150 personen
3 uur
fotograaf, fun, plaatje schieten
Share This