« Terug

Welke stad kies je?

Nederland heeft veel moois te bieden, in de natuur maar ook in de vele prachtige steden die ons land rijk is. Historie, modern design, cultuur, sport, gezellige drukte en beschouwelijke stilte, dit alles en nog veel meer is in onze steden te vinden.

Ontdek door middel van een stadswandeling wat de door jou gekozen stad aan bezienswaardigheden te bieden heeft. Onze stadswandelingen worden altijd door een professionele gids begeleidt die jullie alle hoogtepunten van de stad laat zien en interessante wetenswaardigheden met jullie deelt. In elke stad staan er ook diverse culturele en informatieve gelegenheden op het programma, denk bijvoorbeeld aan musea of exposities.

Ook aan de inwendige mens is gedacht

Wil je onderweg genieten van heerlijke hapjes en drankjes? Dat kan geregeld worden. Wij stippelen, afhankelijk van jullie wensen en budget, de lekkerste route uit, van patatje oorlog tot een drie-gangen-menu.

Daarnaast is het mogelijk om diverse spel- en wedstrijdelementen in het programma op te nemen die voor afwisseling en sportieve uitdagingen zorgen zodat iedereen na afloop moe maar voldaan huiswaarts keert.

Interesse in een stadswandeling met GPS? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Informatie

v.a. € 18,50 p.p.
€ 21.78 incl. BTW

Klantscore

20 - 250 personen
2-3 uur
gps, laagdrempelig, steden
Share This