Landgoed ISVW ligt op 6 hectare eigen bosgebied, aan de rand van Landgoed Den Treek.

Het conferentiecentrum ligt volop in het groen en maakt deel uit van een sfeervolle accommodatie. De ISVW heeft een maatschappelijke opdracht, alle inkomsten uit het horecabedrijf komen volledig ten goede aan de filosofiebeoefening waarvoor de Internationale School voor Wijsbegeerte bijna 100 jaar geleden is opgericht.

  • Het charmante hoofdgebouw uit 1917. Daar bevinden zich de receptie, riante lounge, restaurant, zalen en bar.
  • Gebouw De Kuilen, een in Scandinavische stijl opgetrokken accommodatie, waarin 5 zalen zijn gevestigd.
  • Een in 2011 opgeleverde hotelvleugel bestaande uit 38 comfortkamers en een suite verdeeld over twee verdiepingen. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en hebben een douche of bad, een apart toilet, telefoon, een plasmatelevisie en een ruim balkon gericht op het zuiden.
  • Het hotelgebouw heeft 50 eenpersoons- en 10 tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, telefoon en televisie – bekijk de hotelkamers
  • Een groot parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Het parkeerterrein heeft twee MIVA parkeerplaatsen en twee aansluitingen om gratis uw elektrische auto op te laden.
  • De zalen en hotelkamers van de vergaderlocatie beschikken over draadloos internet, waar je gratis gebruik van kunt maken.
0
Connecting
Please wait...
Stuur ons een bericht

Sorry, we zijn op dit moment niet beschikbaar via de chat. Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug!

Naam
* E-mail
* Bericht
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?