Outdoor activiteiten

 

Outdoor activiteiten zijn helemaal HOT!

Outdoor activiteiten zijn stoer en uitdagend! Bij Evenman vertellen we je graag meer over wat wij allemaal in huis hebben op outdoor gebied. Evenman Bedrijfsevents is een sprankelend en gedreven evenementenbureau dat zich bezig houdt met de organisatie van sportieve outdoor evenementen.

Door samen een gezellige dag te hebben kan iedereen elkaar op een andere manier leren kennen. Als het weer het toelaat is het natuurlijk altijd lekker om naar buiten te gaan. Bij Evenman ben je aan het juiste adres voor échte outdoor activiteiten die voor iedereen haalbaar zijn. We zijn al ruim 25 jaar actief in het organiseren van outdoor events in de breedste zin van het woord.

Outdoor activiteiten voor groepen

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je een bedrijfsuitje zou moeten organiseren. Vaak horen we dat het teambuildend moet zijn en toch ook gewoon een leuke dag. Even van die werkvloer af en samen met je collega’s een ervaring delen.

Wij van Evenman weten als professioneel evenementenbureau precies hoe we dat moeten doen. Welke outdoor activiteiten moet je inzetten voor welke groep. Tijdens onze outdoor activiteiten hebben de deelnemers niet alleen plezier, maar we proberen er in overleg ook altijd een boodschap aan mee te geven.

De voordelen van de outdoor activiteiten

Onze outdoor events staan in het teken van plezier en samenwerking. We hebben een groot assortiment aan outdoor activiteiten, waarvan de meeste helemaal in eigen beheer. Door deze activiteiten zullen de teams moeten overleggen tijdens het maken van puzzels, het winnen van een sportdag of het oplossen van een raadsel. Het is belangrijk om naar elkaar te luisteren en gebruik te maken van elkaars kwaliteiten. Zo leren de deelnemers dat iedereen in de groep zijn eigen talent en toegevoegde waarde heeft.

Tijdens de outdoor activiteiten leren de deelnemers elkaar nog wat beter kennen. Voor bedrijven natuurlijk ideaal, de onderlinge banden aansterken is goed voor de sociale contacten. Je leert namelijk pas echt iemand kennen als je samen aan de slag gaat, actie onderneemt, iets beleefd en dit met elkaar kan delen.

Outdoor activiteiten
Outdoor activiteiten

Voorbeelden van outdoor activiteiten

Laten we eens enkele voorbeelden van typische outdoor activiteiten bekijken.

Mountainbiken
Mountainbiken is helemaal HOT! De beste manier om kennis te maken met deze leuke sport is door te kiezen voor onze mountainbike activiteit. Leg het parcours af en kijk wie als eerste over de finish komt. Door een wedstrijdje element toe te voegen gaat iedereen extra zijn of haar best doen.

Expeditie Robinson
Nog altijd is Expeditie Robinson een programma wat altijd goed in de smaak valt. Deze show is ook dit jaar weer ontzettend goed bekeken op tv. Zelf Expeditie Robinson ervaren? Dat kan bij Evenman, uiteraard zonder dat je hoeft te verhongeren op een onbewoond eiland.

Bedrijfssportdag
Sporten is niet alleen gezond en goed voor lichaam en geest! Samen sporten is een goede manier is om mensen te laten samenwerken. Tijdens de sportdag komen er verschillende sporten voorbij, zo is er voor ieder wat wils. De ideale manier om sociale banden te ontwikkelen!

Meer Outdoor activiteiten

Outdoor activiteiten zijn spannend en uitdagend en geschikt voor zowel jong als oud. Ben je op zoek naar originele outdoor activiteiten? Denk bijvoorbeeld aan het strand en informeer eens naar onze beachpartys en beachevents. Of wat dacht u van:

  • Outdoor Adventure – Bestaat uit meerdere onderdelen op het land dan wel op het water zoals mountainbiken of katapult schieten.
  • Survival toernooi – Tijd voor iets nieuw, iets dynamisch en spectaculairs. Onderga een challenge parcours, survival run of bootcamp run.
  • Reis door de tijd – U begint in de klassieke oudheid met handboogschieten en Grieks Romeinse spelen en reist naar de moderne tijd en gaat bijvoorbeeld quad rijden.
  • Schiet onderdelen – Een actieve middag buitensport in een bosrijke omgeving, waarbij iedereen mee kan doen. Denk aan buks-, kruisboog- of handboog schieten.
  • Gemotoriseerd bedrijfsuitje – Plezier maken en de competitie aangaan met alles wat een ‘motortje’ heeft, zoals quad rijden, 4×4 rijden of powerturn rijden.
  • Strand activiteiten – Lekker met je voetjes in het zand diverse outdoor activiteiten beleven? Wat dacht je van een potje beach volleybal of ga de strijd aan tijdens hilarische beach games.
  • Watersport – Watersport geeft iedereen altijd een heerlijk gevoel.

Wij draaien veel maatwerk evenementen met verschillende outdoor activiteiten. Bedrijven kunnen hierbij kiezen uit verschillende activiteiten waarmee ze zelf een arrangement kunnen samenstellen. Informeer ook eens naar onze beach clinics en beach workshops. Scubadiving bijvoorbeeld, of catamaranzeilen, raften. Of wat dacht u van een bedrijfssportdag of een van onze city events, werkelijk te veel om op te noemen.

Outdoor activiteiten bij Buitenplaats Vlaardingen

Op onze eigen locatie ‘Buitenplaats Vlaardingen‘ bieden we verschillende outdoor activiteiten aan. Met een eigen bosgebied als outdoor terrein is het dé locatie voor het beleven van outdoor activiteiten. Een spannend en actief outdoor programma maar weet je nog niet precies wat je wilt? Laat je inspireren door ons ruime aanbod aan outdoor activiteiten. Denk aan quad rijden, mountainbiken, katapult schieten, buksschieten, kruisboogschieten, handboogschieten, bamboe bouwen, challenge parcours, survival run, bootcamp run, beach volleybal en beach games.

Quad rijden

Een gemotoriseerde activiteit onder begeleiding van goed opgeleide instructeurs. Na een uitgebreide uitleg over het quad rijden ga je zelf het quad parcours op. Ervaar zelf de kracht en snelheid van een quad. We hebben verschillende soorten quads en dat maakt het mogelijk om deze outdoor activiteit te organiseren voor zowel jong als oud. Meer informatie over quad rijden.

Mountainbiken

Dicht bij Buitenplaats Vlaardingen ligt de Broekpolder. Hier heb je een waanzinnige mountainbike parcours. Voordat we beginnen krijg je uitleg van de instructeur over het juiste gebruik van een mountainbike. Vervolgens zal je ongeveer 10 minuten fietsen naar het gebied toe. Op de mountainbike route kan je zelf bepalen welk stuk je van de route wilt fietsen en is er genoeg uitdaging voor iedereen!

Katapult schieten

Katapult schieten is een activiteit waarbij ieders kwaliteiten tot zijn recht komen. Je moet kunnen bouwen, schieten, mikken en vangen! Buiten dit alles moet je goed samenwerken om tot een goed eindresultaat te komen.

Buks, kruisboog en handboog schieten

Schiet activiteiten zijn altijd gaaf om te doen! Daarom bieden wij verschillende schietactiviteiten aan. Deze activiteiten worden pas echt een succes als je een goede instructie krijg over het dominante oog, de juiste houding en de manier waarop je schiet. We hebben voor elke activiteit een andere schietbaan met verschillende targets. Een super spannende en uitdagende outdoor activiteit voor jong en oud!

Challenge parcours, survival run en bootcamp run

In ons eigen ‘evenementen bos’ hebben we verschillende natuurlijk hindernissen gemaakt. Over sloten heen, tussen de bomen door, over de grond en door de lucht. Van makkelijke tot moeilijke hindernissen en van lichte tot zware obstakels. Ben je niet vies van een beetje uitdaging en vind je het niet erg om vies te worden? Kies dan voor het challenge parcours. Wil je liever zwaar en fysiek getest worden? Kies dan voor de bootcamp run. Zoek je juist iets daar tussen in? Kies dan voor de survival run. Kortom; of je nu op zoek bent naar fysiek lichte of zware outdoor activiteiten, je ervaart het bij Buitenplaats Vlaardingen.

Beach volleybal en beach games

Op ons evenemententerrein hebben we twee aangelegde zandvlaktes die functioneren als mooi strand. Uniek tussen de bossen maar toch lekker met je voetjes in het zand bezig zijn. Een volleybal toernooi organiseren kan natuurlijk bij ons. Daarnaast bieden we verschillende beach games aan voor klein en grote groepen.

Evenman Bedrijfsevents is met recht het beste adres als het om outdoor activiteiten gaat. Met ruim 30 jaar ervaring is geen uitdaging ons te groot. Heb je nog vragen of kunnen we je helpen met een goed advies, neem contact met ons op via het contactformulier of bel 010 – 30 21 444.

Share This