« Terug

Vind je trefbal leuk? Lijkt paintball je fantastisch? En wilde je altijd al leren boogschieten? Dan hebben wij de ideale activiteit voor je die deze drie dingen bij elkaar brengt. Archery Tag is vrij nieuw in Nederland maar wordt snel populair. Het spel is geschikt voor bedrijfsuitjes, familiefeesten, vrienden- en vrijgezellenuitjes. Er zit een wedstrijdelement in dat om goede samenwerking vraagt waardoor het ook als teambuildingsactiviteit gebruikt kan worden.

Goede strategie, snelheid, maar ook een portie geluk

Er wordt gebruik gemaakt van pijl en boog, daarom begint deze activiteit met een korte training. Je leert schieten met een eenvoudige handboog voordat je het gevecht in wordt gestuurd. De pijlen die worden gebruikt zijn voorzien van een dikke foampunt zodat je blauwe plekken en pijn blijven bespaard als je wordt geraakt. Er komt ook geen verf aan te pas, je wordt met een pijl alleen maar getagd. Voor de veiligheid en bescherming van je gezicht draag je een kwalitatief hoogwaardig masker.

Wat moet je doen? Binnen een bepaalde tijd moeten jij en je team je tegenstanders uitschakelen door zowel de leden van het/de rivaliserende team(s) als ook alle targets op een uitdagend speelveld vol obstakels af te schieten. Door goede samenwerking en een vooraf uitgestippelde strategie kun je jouw team naar de overwinning leiden.

Een Marshall ziet erop toe dat het spel veilig en eerlijk gespeeld wordt.

Af is niet af

Een groot voordeel tegenover paintball is dat je, als je geraakt wordt door een pijl, niet ‘dood’ bent. Je neemt even een korte time-out en daarna mag je weer gewoon meedoen. Het gaat er ook niet om alle tegenstanders af te schieten maar je eigenlijke doelwitten zijn de targets die wel allemaal uitgeschakeld moeten worden.

Het spel wordt nog spannender door het feit dat je maar een vrij klein aantal pijlen hebt en hiermee strategisch om moet gaan. Wel is het mogelijk om in het speelveld additionele pijlen te vinden maar dan moet je wel je tegenstanders te vlug af zijn.

Het spreekt vanzelf dat het team dat alle targets als eerste heeft afgeschoten de grote winnaar is.

Wil je meer informatie over deze workshop of activiteit neem dan geheel vrijblijvend contact op via 010 – 30 21 444, info@evenman.nl, of gebruik het contactformulier op onze website.

 

Informatie

v.a. € 20,- p.p.
€ 24.2 incl. BTW

Klantscore

15-20 personen
2 uur
Vernieuwend, competitie, spel
0
Connecting
Please wait...
Stuur ons een bericht

Sorry, we zijn op dit moment niet beschikbaar via de chat. Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug!

Naam
* E-mail
* Bericht
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?