« Terug

Op zoek naar iets spectaculairs waaraan toch iedereen kan deelnemen? Een sportieve activiteit voor een bedrijfsfeest, teamuitje of vrijgezellenfeest die op de lachspieren mag werken? Dan is Bubble Voetbal het helemaal! Voetballen zonder spelregels maar met veel hilarische momenten voor deelnemers en publiek!

Stootkussen met pretfunctie

Meer dan een korte uitleg heb je niet nodig voor je je ‘pak’ aantrekt. Even wennen en even oefenen en dan neem je je positie in. Dat die positie niet meer is dan een suggestie wordt heel snel duidelijk. Je kunt je volledig laten gaan in de bubbel want het kan je niets gebeuren; de bubbel is immers een groot stootkussen dat je beschermt. Of je tegen vriend of vijand opbotst of op de grond valt – het maakt niet uit, je lacht gewoon met het publiek mee want je maakt een zachte landing en hebt geen centje pijn.

Waar gaat de bubbel met je heen?

Na korte tijd begin je een gevoel ervoor te krijgen hoe je je bubbel (enigszins) kunt sturen en invloed kunt uitoefenen op het spel. Maar je bent natuurlijk niet de enige – en dat houdt het spel spannend tot het moment dat jullie voor lachen over elkaar heen rollen. Bij deze activiteit zijn jullie allemaal winnaars!

Wil je nog even napraten, nagenieten en de grappigste momenten opnieuw beleven, verzorgen we graag een borrel of maaltijd voor je.

Lijkt Bubble Voetbal je een gave activiteit die je graag een keer met je vrienden of collega’s wilt beleven? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 010 – 30 21 444, info@evenman.nl, of gebruik het contactformulier op onze website.

Informatie

v.a. € 20,- p.p.
€ 24.2 incl. BTW

Klantscore

6-12 personen
1 uur
sportief, competitie, komisch