« Terug

In golf the ball is always right

Als je deze zin maar onthoudt komt het helemaal goed! Een golfclinic is geschikt voor iedereen en elke gelegenheid. Voor verjaardagen en familiefeesten, voor bedrijfsuitjes en teambuilding, voor grote en kleine groepen. Je kunt zelf kiezen hoe uitgebreid je de golfclinic wilt maken; wij bieden clinics op elk niveau en met verschillende programma onderdelen aan.

Onze professionele golfleraar stelt een programma naar wens samen en begeleidt jullie van A tot Z. De clinic begint met een korte theoretische uitleg maar jullie mogen snel zelf aan de slag. Over het algemeen is 1 uur voldoende om de grondbeginselen van de golfsport onder de knie te krijgen. Vind je dit nier genoeg, kijken we samen wat specifiek voor jouw wensen de beste oplossing is. Wil je 18 holes spelen? Check. Wil je langer op een bepaalde techniek oefenen? Check. Wil je de golfclinic combineren met een lunch of diner? Check.

Door je knieën en swingen maar!

Je gaat putten, chippen en lange ballen slaan – de full swing heeft na deze clinic geen geheimen meer voor jou! Je leert hoe je je voor de bal positioneert, de juiste houding aanneemt en de club goed vastpakt. Dan nog even concentreren en na een prachtige swing naar achteren sla je de bal richting hole. Was het een hole in one?

Voor alle mogelijkheden tijdens en rondom onze Golfclinics kan je het beste telefonisch of per mail contact met ons opnemen, wij informeren je graag.

Golfclinic vanaf € 25,- p.p. per uur.

Informatie

v.a. € 25,- p.p.
€ 30.25 incl. BTW

Klantscore

10-200 personen
1 uur
golfen, buiten, sportief