« Terug

Kracht puur – teambuilding puur!

Wil je je team een oppepper geven? Mag (of moet) er een frisse wind gaan waaien? Dan is het tijd voor krachtige maatregelen, tijd voor een Haka workshop!

Uiterlijke manifestatie van innerlijke kracht

Haka is de naam voor een groep dansen die oorspronkelijk door de Maori in Nieuw-Zeeland werd gedanst. De meest bekende is de Ka Mate, de oorlogsdans.

Met een Haka worden de Goden aangeroepen, het is de bedoeling om ze gunstig te stemmen. Tegelijkertijd wil men de tegenstander of het publiek imponeren en zelfs angst aanjagen.

De All Blacks, het nationale rugbyteam van Nieuw-Zeeland, hebben de bekendheid van de Haka een enorme boost gegeven. Deze stoere rugbyspelers laten de indrukwekkende dans als voorbereidend ritueel voor elke wedstrijd zien. Een duidelijk statement, een mooie combinatie van uiterlijke en innerlijke kracht en een prachtig schouwspel!

Aan het begin van de workshop geeft onze Haka docent een korte uitleg over wat deze dans inhoudt. Daarna gaan de deelnemers aan de slag. Het gebruik van het hele lichaam in verbinding met de stembanden (ook spieren!) laat de energie tussen de deelnemers stromen. Het samenspel van dynamische dansgebaren en korte zinnen – niet gezongen maar opgezegd – zorgt voor een intense beleving van de gezamenlijke inspanning.

Na afloop van deze unieke workshop zit je team weer vol daadkracht!

Wil je meer informatie over deze workshop of activiteit neem dan geheel vrijblijvend contact op via 010 – 30 21 444, info@evenman.nl, of gebruik het contactformulier op onze website.

 

Informatie

v.a. € 20,- p.p.
€ 24.2 incl. BTW

Klantscore

15-30 personen
1 uur
sportief, verassend, teambuilding