« Terug

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Lachen is een serieuze zaak! Want er valt vandaag de dag vaak niet genoeg te lachen en dat is niet alleen jammer maar kan ook nadelige (geestelijke en lichamelijke) gevolgen hebben.

Kinderen lachen per dag wel 20 keer vaker dan volwassenen.

Weer even kind zijn…

Aan welk vriendje of vriendinnetje heb jij de beste herinneringen? Vast degene waarmee je regelmatig de slappe lach had! Tijdens onze lachworkshop leer je om net als een kind om niets te lachen en daar de grootste lol bij te hebben. Je oefent hoe je met je hele lichaam lacht, niet alleen met je mond. Laat je helemaal gaan, kom uit je hoofd en in je lijf!

… en aan teambuilding doen

Samenhorigheidsgevoel, dat is wat jij en je collega’s tijdens deze lachworkshop gaan voelen. Op een vrolijke en positieve manier wordt de verbondenheid versterkt, je relativeringsvermogen vergroot en krijg je nieuwe energie.

Maar dat is nog niet alles. Lachen heeft o. a. door het aanmaken van het gelukshormoon endorfine een positief effect op je algehele gezondheid. Endorfine vermindert stress en spanning en verlicht pijn; deze werking kun je al met 10 minuten lachen bewerkstelligen. Lachen is een uitlaatklep, lucht op en werkt aanstekelijk. Je spieren ontspannen en de bloedtoevoer naar de hersenen neemt toe.

Lachen is een medicijn waarvoor je geen ziektekostenverzekering nodig hebt.

Lachen is universeel, wij spreken tijdens het lachen allemaal dezelfde taal.

Laten we afspreken dat we in het vervolg veel vaker lachen met z’n allen!

Wil je meer informatie over deze workshop of activiteit? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 010 – 30 21 444, info@evenman.nl of gebruik het contactformulier op onze website.

Informatie

v.a. € 23,50 p.p.
€ 27.83 incl. BTW

Klantscore

10-25 personen
1 uur
humor, lachen, gezellig