« Terug

Het is een prachtige dag…

… de zon schijnt, in het bos zingen de vogeltjes, de natuur ligt er vredig bij – en plotseling scheuren jullie langs op de mountainbikes. Je racet op smalle onverharde paadjes en door lekkere kombochten en gaat achter elke hoek weer een nieuwe uitdaging aan.

Als dit je als muziek in de oren klinkt, ben je bij ons aan het goede (mountainbike) adres. Kom met je vrienden of collega’s kijken of we niet te veel beloven!

Mountainbike parcours Broekpolder

Bij onze eigen locatie ‘Buitenplaats Vlaardingen’ is het mogelijk om de langste single track parcours (12 km) van Nederland te trotseren – mountainbike parcours Broekpolder. Dit parcours zit vol spannende, mooie en vooral intensieve uitdagingen. Via drie startplekken slingert het parcours door de bestaande bospercelen van de Broekpolder. Beginners zullen hier even zoet mee zijn. Voor de gevorderde mountainbiker zijn er twee technische parken op de route te vinden, met jumps, heuvels, haarspeld- en kuipbochten, balansbalken en -bruggen, een rock garden en diverse hoogteverschillen.

Patrick Jansen, meervoudig Nederlands kampioen mountainbiken, is betrokken geweest bij de aanleg van dit parcours.

Laat je van je sportiefste kant zien en leef je helemaal uit. Na het afleggen van het parcours kom je moe maar voldaan weer terug bij Buitenplaats Vlaardingen waar je in ons restaurant bij kunt komen onder het genot van een hapje en een drankje of een wat uitgebreidere maaltijd.

De prijs van deze activiteit is inclusieve gebruik mountainbike en veilige fietshelm.

Wil je meer informatie over deze workshop of activiteit neem dan geheel vrijblijvend contact op via 010 – 30 21 444, info@evenman.nl, of gebruik het contactformulier op onze website.

Informatie

v.a. € 17,50 p.p.
€ 20.57 incl. BTW

Klantscore

10-20 personen
1 uur
sportief, fietsen, educatief