« Terug

Hoe vaak trommel jij wel niet met je vingers op tafel? Bewust of onbewust verminder je op deze manier gevoelens van spanning of ongeduld. Ook dat is percussie.

Een percussie workshop laat zien, horen én voelen wat dit soort muziek bij jou, je familie of vrienden of je collega’s losmaakt.

Volg het ritme van je hartslag

Laat je lichaam vertellen wat je voelt. De verschillende percussie instrumenten helpen je erbij. Het ritme dat je hartslag volgt is prikkelend en vurig, swingend en inspirerend. Met geen mogelijkheid blijf jij tijdens deze workshop rustig; het ritme moedigt je aan steeds sneller te worden, het geeft je energie en laat je niet meer los.

Pure emotie

En percussie workshop is een bijzondere ervaring. Onder leiding van een professionele docent kom je in aanraking met een deel van jezelf dat je in het normale dagelijkse leven verborgen houdt. Je houding wordt opener, je wordt vrolijker en spontaner.

Muziek maken in groepsverband zorgt voor een samenhorigheidsgevoel en een gezellige sfeer. Je laat je hoofd even voor wat het is en bent lekker bezig met je handen en je hele lichaam.

Een van de percussie instrumenten die tijdens de workshop wordt gebruikt is de djembé. Dit is de bekende vaastrommel uit West-Afrika die een geluid kan produceren dat kilometers ver te horen is. Daarom werd dit instrument vroeger gebruikt om over grote afstanden te communiceren.

Ook jij communiceert je gevoelens tijdens deze workshop met de djembé of een ander percussie instrument. Luister goed naar wat je lichaam je vertelt!

Interesse in een percussie workshop? Wij helpen je graag verder. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Informatie

v.a. € 42,- p.p.
€ 50.82 incl. BTW

Klantscore

15-100 personen
1 uur
muziek, emotie, gezamenlijk