« Terug

Ben je op zoek naar een smakelijke en gezellige workshop die voor iedereen geschikt is en waar je en passant interessante weetjes leert over een van ’s werelds meest gedronken alcoholische dranken? Dan adviseren we je onze workshop bierproeven. Samen met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties geniet je op een andere manier van bierdrinken – met aandacht voor wat je ziet, wat je ruikt en dan pas wat je proeft.

Freddy Heineken zei het al: Bier is emotie.

Bier is een gefermenteerde drank gemaakt met water, mout en plantendelen die instaan voor de smaak en/of de bewaring van het bier (kruiden en/of hop). Dat zijn de feiten. Maar is dit alles? Zeker niet!

Onze gepassioneerde bierexpert vertelt jullie meer over de geschiedenis van het bier, het brouwproces en het ontstaan van de verschillende soorten. Veel bierbrouwers zijn bevlogen vakmensen die hun ziel en zaligheid in het produceren van het lekkerste bier leggen. Hun enthousiasme voor hun werk en hun product zorgt ervoor dat we vandaag de dag uit een overweldigend aanbod van biersoorten kunnen kiezen.

Voor de proefronde komt ook de proeftechniek aan bod zodat je weet waar je op moet letten.

Speciale bieren

Jullie gaan 6 tot 10 verschillende biersoorten proeven – uiteraard in kleine proefglazen. Over elke biersoort heeft onze expert een leuke wetenswaardigheid of een mooie anekdote te vertellen.

Graag bespreken we met je welke biersoorten je tijdens de workshop wilt proeven, bijvoorbeeld bockbieren en/of trappistenbieren. Maar ook bij ‘gewoon’ pils zijn er heel veel variaties en smaken die geproefd en ervaren willen worden. Natuurlijk kun je je ook door ons laten verrassen.

Het is ook mogelijk om bij de workshop borrelhapjes of een kleine maaltijd te verzorgen, zo maak je de beleving compleet.

Let op: deelnemers aan deze workshop moeten ouder dan 18 jaar zijn.

Wil je meer informatie over deze workshop of activiteit neem dan geheel vrijblijvend contact op via 010 – 30 21 444, info@evenman.nl, of gebruik het contactformulier op onze website.

 

Informatie

v.a. € 19,50 p.p.
€ 22.99 incl. BTW

Klantscore

10-20 personen
1 uur
bier, 18+, gezellig, smaakvol