« Terug

Namasté!

Is yoga iets voor mij? Als je je dat afvraagt is het tijd om een yoga workshop te volgen en kennis te maken met een Oosters fenomeen dat de Westerse wereld heeft veroverd. En dat is helemaal terecht. Yoga is niet zomaar een trainings- of meditatieprogramma maar een ‘way of life’! Wil je samen met vrienden, familie of collega’s leren wat yoga inhoudt en een aantal oefeningen doen, meld je dan aan voor onze workshop.

Er zijn verschillende soorten yoga maar we moeten voor een workshop natuurlijk een keuze maken. Dat is de bij ons in de Westerse wereld het meest bekende tak van yoga geworden, namelijk Hatha-yoga. Dit is een fysieke yogavariant waarbij lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken worden beoefend. Het is niet nodig dat je een super-goede conditie hebt of bijzonder soepel bent, iedereen kan yoga beoefenen. Het gaat er echt niet om dat je je tenen moet kunnen aanraken. Waar het wel om gaat is dat je met een regelmatige beoefening van yoga juist soepeler wordt, dat je lichaam ontspant en dat zelfs je organen en je zenuwstelsel er baat bij hebben.

De Zonnegroet – een goede gewoonte

De Zonnegroet, de bekendste Hatha-yoga oefening, is een prachtig en vooral ook gezond ochtendritueel. Het is zelfs zo dat, als je de Zonnegroet 15 tot 20 minuten achter elkaar beoefent, je een volledige yoga training achter de rug hebt. Wil je de Zonnegroet leren, kun je dat bij het boeken van de workshop aangeven.

Maar er is nog zoveel meer. Onze yoga-docent kiest een aantal voor jullie geschikte oefeningen en neemt deze in een ontspannen sfeer met jullie door. Er is hierbij zowel aandacht voor het lichaam als ook voor de ademhaling.

Wil je onthaasten en leren hoe je op een eenvoudige manier met lichaamsoefeningen stress kunt verminderen? Geef je dan op voor onze yoga workshop!

Wil je meer informatie over deze workshop of activiteit neem dan geheel vrijblijvend contact op via 010 – 30 21 444, info@evenman.nl, of gebruik het contactformulier op onze website.

Informatie

v.a. € 29,- p.p.
€ 35.09 incl. BTW

Klantscore

10-20 personen
50 min
ontspannen, relaxed, yoga