Bedrijfsuitje of feest voor grote groepen

bedrijfsuitje voor grote groepenEen bedrijfsuitje of personeelsfeest organiseren voor een grote groep? Dat is altijd weer een hele klus en fouten kunnen grote gevolgen hebben. Wij nemen graag de organisatie voor u uit handen. Geen uitdaging is het team van Evenman te groot! Met ruim 25 jaar ervaring hebben wij duizenden events georganiseerd in binnen- en buitenland, zowel voor kleine als grote groepen.

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of spetterend feest voor een grote groep? Dan ben je bij Evenman verzekerd van succes.

 

Bedrijfsuitje voor grote groepen organiseren

Maar, waar moet je op letten bij een bedrijfsuitje voor een grote groep? Hier een kort overzicht / stappenplan van een aantal basis elementen. Sommige elementen hebben wij verder uitgewerkt binnen de sectie “Organisatie Tips”.

 1. Bepaal en omschrijf een duidelijk doel voor je bedrijfsuitje of personeelsfeest
 2. Maak een omschrijving van de doelgroep voor het evenement.
 3. Vorm (indien nodig) een organisatieteam
 4. Bepaal de planning (van doelen naar concrete acties) rondom het bedrijfsuitje
 5. Bepaal de richting, eventueel in overleg met een organisatiebureau. Zij weten vaak precies welke middelen effect hebben op gestelde doelen. Actief, creatief of inspirerend bedrijfsuitje?
 6. Wat heb je te besteden? Wees hierin realistisch, alles kent zijn prijs. Ben eerlijk over je budget. Zorg dat je creatief bent met een beperkt budget.
 7. Selecteer een aantal aanbieders waar je een goed gevoel bij hebt. Kijk naar reacties van klanten en informeer eventueel bij andere naar hun ervaring. Goedkoop is duurkoop en dat geldt zeker bij bedrijfsuitjes. Als er grote prijsverschillen zijn tussen aanbieders moet dat ergens vandaan komen is de redenering. Niets zo vervelend als een “net niet” ervaring.
 8. Maak samen met het opgestelde organisatieteam een keuze tussen de aanbieders
 9. Check twee weken voor het evenement of alles is geregeld
 10. De grote dag is aangebroken! Probeer als organisator het overzicht te houden en je niet te veel te focussen op details
 11. Analyse en Evaluatie. Vraag de gasten of ze een leuke middag hebben gehad. De vragen zijn vaak weer gelinieerd aan de gestelde doelen. Ga na of de gestelde doelen zijn bereikt.

Hulp nodig bij de organisatie voor een bedrijfsuitje of -feest voor een grote groep? Vul het offerte aanvraagformulier en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Share This